Brno Tips – La Bouchée Gril

Brno žije a šlape do toho už několik let. Přesvědčit se o tom mohla už celá republika, protože na Brno se prostě stojí fronty!:)

Teď nemluvím o té tragické dopravní situaci, co se tu odehrává, ale o tom, jak nám to tu vzkvétá, co se týče kvalitních gastro podniků!:)

Velká výhoda našeho města a teď budu mluvit konkrétně o centru je ta, že ho pěšky přejdete raz dva. A na to jak je malinké tu máme velké gastro pecky! Všude je tedy blízko a hlavně tu máme na výběr.

Minulý rok nám se na Jakubáku otevřel mně velmi sympatický podnik La Bouchée Gril. Stejný název nese i restaurace na Údolní, která teď momentálně už slouží pouze pro firemní a soukromé akce.

La Bouchée Gril nabízí středomořskou kuchyni, díky ní si tu můžete užít kouzelnou atmosféru plnou ryb, mořských plodů, tapas, k tomu všemu nemůže chybět výborné víno a teď v létě třeba aperol. Dát si tady můžete i skvěle upravené maso, které pochází z brněnské zrárny a řeznictví Mikrofarma.

Chodím sem na moc dobře udělané tapas ve skvělých kombinacích. Vždy jsou připraveny ve vitríně a vy můžete vybírat hned očima.

Teď na léto je otevřena zahrádka, kdy se ocitnete přímo v centru dění na Jakubáku, vládne tady skvělá atmosféra.

La Bouchée/ facebook